Draadloos alarmsysteem met app

Een app voor alles functies

Ontvang alle meldingen van het draadloos alarmsysteem via de app. De app is ontwikkeld voor de gebruiker. Makkelijk bediening en alle meldingen op een duidelijke wijze ontvangen. Wilt u weten welke deuren of ramen open zijn? Dat is in een duidelijk overzicht terug te vinden. Per melder is direct de batterij status te zien maar kijk er niet al te lang naar want met een levensduur van 7 jaar is er niet snel verandering te zien. 

Een app als meldkamer

U bent zelf de meldkamer via de app. Een alarm maakt het meeste geluid. De telefoon zal direct aandacht trekken. Bij een meldkamer zit er iemand achter een computerscherm te wachten totdat er een alarm afgaat. Dat kan u met de handige smartphone app zelf omdat u die telefoon toch altijd al bij heeft.

Interface

De duidelijk interface van de app geeft de controle in alle opzichten aan de gebruiker. De meest logische opties staan er standaard al in vermeld. Het alarm volledig in en uit schakelen zal de meest gebruikte functie zijn en daarom is die direct zichtbaar. Daarnaast wilt u tijdens het slapen ook een veilig gevoel en daarom is er een nachtstand. In de nachtstand gaan worden alleen de melders actief die u zelf heeft toegevoegd. 

Virtuele paniek knop 

De app bescherm een gebruiker niet alleen in de woning. Zodra er een incident is buiten de woning kan er via de app een paniek knop ingedrukt worden. De locatie van die telefoon zal dan worden doorgegeven aan een andere gebruiker en het alarm zal op hub toestel klinken.

Slimme herinneringen

Vergeet u weleens het alarm in te schakelen bij het verlaten van de woning? Laat de Ajax app u dan helpen bij het herinneren. Als alle gebruikers de woning zijn verlaten en de laatste komt buiten een geografisch gebied dan zal de app een herinnering notificatie geven. Door middel van een push melding komt de vraag of het alarm ingeschakeld mag worden

Automatisch uitschakelen als u thuiskomt

Op dezelfde manier kan het alarm uitgeschakeld worden. Als u in de buurt van de woning komt en het alarm is nog ingeschakeld dan kunt u de Ajax app automatisch het alarm laten uitschakelen. Zo kunt u nooit meer thuiskomen en per ongeluk het alarm af laten gaan. Stel zelf een gebied in voor wanneer het alarm dient te schakelen.

Gebruikers uitnodigen

Om andere gebruikers toegang te geven aan het systeem hoeft u ze alleen maar uit te nodigen. Uitnodigen kan via de email. In de email zal een code staan die de gebruiker invoert nadat hij zelf de Ajax app heeft gedownload. Hierna kan u zelf bepalen of er onderdelen van het alarmsysteem zijn die een specifieke gebruiker wel of niet mag bedienen. Iemand tijdelijk toegang geven kan daardoor ook gemakkelijk. 

Alarm meldingen

Ondanks dat de telefoon op stil is gezet kan hij nog de alarm melding ontvangen. Natuurlijk wilt u een alarm melding ontvangen, ook als de telefoon op stil staat. Daarom heeft de Ajax app de ingebouwde functie om die stand te overschrijven. Zo mist u nooit meer de belangrijke meldingen van het alarmsysteem. De minder belangrijke meldingen zoals in en uitschakelen zullen niet hoorbaar zijn als de telefoon op stil staat.

Android en IOS

De app is te downloaden via de Android Google Play store en in de Iphone Itunes app store. De app is geheel gratis in gebruik en dat zal ook zo blijven. Iedereen die de app wil kan hem nu al downloaden en een account aanmaken. Hierna hoeft alleen nog maar een Hub toegevoegd te worden en het systeem is volledig via de app te bedienen.